نوشته شده توسط : onlinetabliq

مرکز حمایت از بانوان باردار معتاد در مشهد راه‌اندازی می‌شودمدیر بهزیستی شهرستان مشهد از راه اندازی نخستین مرکز حمایت از بانوان باردار گرفتار اعتیاد در این شهر خبر داد.

گروه آسیب های اجتماعی شهرآرانیوز | مدیر بهزیستی شهرستان مشهد از راه اندازی نخستین مرکز حمایت از بانوان باردار گرفتار اعتیاد در این شهر خبر داد.

به گفته مهدی نخعی،  این مرکز در حال حاضر به صورت آزمایشی از سوی دادستانی راه‌اندازی شده و ۵ مادر و کودک در آن تحت خدمات حمایتی می‌باشند.

مقالات مشابه:کلینیک ترک اعتیاد شهرک غرب

با یکی از خیرین رایزنی کرده‌ایم که یک ساختمان مناسب با ظرفیت بیشتر به این مرکز اختصاص دهد و ۷۰ درصد هزینه‌ها را خود خیر تأمین کند. البته شیوه‌نامه‌ی اجرایی اداره‌ی این مرکز توسط دادستانی و بهزیستی در حال تدوین است و چون پیشینه‌ی اجرایی در استان ندارد باید با پیشبرد شرایط، وضعیت سنجیده و بهینه شود.

نخعی با بیان اینکه در سطح کشور تنها یک مورد در تهران برای مدت کوتاهی دایر بوده گفت: مادران بارداری که گرفتار اعتیاد می‌باشند به صورت اختیاری یا اجباری به کمپ‌های ترک اعتیاد برده می‌شوند و بچه‌هایی که از این مادران متولد می‌شوند معمولا دچار اعتیاد هستند که نگهداری کودکان این مادران در خارج از کمپ و دور از مادر، با مشکلات زیادی روبرو است.

وی متذکر شد: در حال حاضر ۳۰ کودک معتاد که از مادران باردار معتاد به دنیا آمده‌اند در شیرخوارگاه مشهد نگهداری می‌شوند که خیال داریم آنها را در کنار مادران‌شان در این مرکز گرد آوریم.

نخعی ادامه داد: مادران از کمپ و نوزادان از شیرخوارگاه به این مرکز آورده می‌شوند که بر اساس تفاهم اولیه، حراست و حفاظت از مرکز به عهده دادستانی و خدمات تخصصی به عهده بهزیستی خواهد بود.

مدیر بهزیستی شهرستان مشهد خاطرنشان ساخت: نشست و رایزنی با معاون دادستان ادامه دارد و پس از راه‌اندازی ساختمان جدید و جایگیری مادران و نوزادان در آنها، برنامه‌ی درمان و توانمندسازی بانوان نیز همزمان اجرایی خواهد شد.

منبع:شهرآرا نیوز



:: بازدید از این مطلب : 425
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : یک شنبه 23 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq
علل ، عوارض و نحوه درمان آرتروز یا سائیدگی زانو
تداوم فیزیوتراپی هم در مراکز تخصصی هم در منزل ضروریست.
شفاآنلاین>سلامت> اُستئوآرتریت یا آرتروز، همان سائیدگی مفصل زانو، یک بیماری غیرواگیر شایع در سنین میانسالی و سالمندی و مهمترین عامل در کاهش و حتی از بین رفتن کامل تحرک افراد مبتلا و در نهایت، به گزارش شفاآنلاین:بروز مشکلاتی در انجام امور شخصی روزانه است.
شاید شما هم با افرادیکه به سختی توان راه رفتن و نشستن و بلند شدن را دارند، مواجه شده باشید، مردان و زنان سالمند و حتی میانسالی که زانوهایشان سخت خم و راست می‌شود و همواره از خشکی، تورم و دردهای شدید این مفصل بسیار مهم در تحرک انسان، می‌نالند، افرادیکه پزشکان متخصص به آنان گفته‌اند شما به بیماری "آرتروز” دچار شده‌اید؛ اما تا چه میزان در مورد این بیماری و کمک به بیماران مبتلا به آن اطلاعات داریم؟
 اُستئوآرتریت یا آرتروز، همان سائیدگی مفصل زانو، یک بیماری غیرواگیر شایع در سنین میانسالی و سالمندی و مهمترین عامل در کاهش و حتی از بین رفتن کامل تحرک افراد مبتلا و در نهایت، بروز مشکلاتی در انجام امور شخصی روزانه است.
 
پاها به عنوان اصلی ترین ارکان حرکتی، از مفصل‌های مختلفی تشکیل شده است که زانو، جزو مهمترین و البته آسیب‌پذیرترین این مفصل‌هاست که به دلیل کارکرد فراوان، تحمل فشار زیاد و برخی اشکالات مادرزادی و اکتسابی، حتی در سنین جوانی هم امکان وارد شدن آسیب به آن وجود دارد؛ آسیبی که عملکرد صحیح زانو را از بین خواهد بود؛ آرتروز یا سائیدگی مفصلی، رایجترین این مشکلات به شمار می‌رود.
استئوآرتریت، آرتروز یا سائیدگی زانو چرا ایجاد می‌شود
 
به استناد متون پزشکی، آرتروز یا ساییدگی مفصل، یک بیماری غیرواگیر پیش‌رونده بوده و عوامل مختلفی بر ابتلا به آن تاثیرگذار است؛ در این بیماری، فرد شاهد تخریب و فرسایش غضروف مفصلی و از بین رفتن این بافت لغزنده و استخوانی شدن آن خواهد بود، به طوریکه دامنه حرکت مفصل زانو کم شده و فرد دچار درد و التهاب در این ناحیه می‌شود.
 
غضروف بافتی‌ست بدون عروق خونی، و فاقد عصب. به دلیل آنکه خونرسانی در این بافت وجود ندارد، ترمیم خود به خودی غضروف امکان پذیر نیست و به دلیل فقدان عصب در صورت آسیب، دردی احساس نخواهد شد؛ بنابراین روند تخریب غضروف سریع و بی علامت است.
 
براساس مطالعات مختلف، میزان شیوع آرتروز زانو، خصوصا در گروه سنی ۶۵ سال و بالاتر، زیادتر دیده می‌شود اما این موضوع دلیل آن نیست که کودکان، نوجوانان و جوانان به این بیماری مبتلا نشوند زیرا سبک زندگی افراد، به شکل مستقیم بر ابتلا به آرتروز مفاصل، خصوصا مفصل زانو به عنوان پرکاربرترین مفصل پا، تاثیرگذار است.
 
به اعتقاد متخصصان، نوع نشستن افراد (دوزانو و چهارزانو و …)، فشار مداوم و طولانی به مفصل زانو، شغل و شرایط شغلی افراد، انجام حرکات ورزشی و تمرینات غیر علمی، انجام ورزشهای سخت، وارد شدن ضربه به زانو و …. ابتلا به بیماری‌های عفونی مختلف که مفاصل و عضلات را درگیر می‌کند و البته ابتلا به برخی بیماری‌های مادرزادی نظیر دفرمیتی زانوها، پای پرانتزی، پای ضربدری و …. بر ابتلا به این بیماری، تاثیر مستقیم دارد.
 
به گفته متخصصان ارتوپدی، این عارضه ممکن است هر یک از مفاصل بدن را درگیر کند اما شایع‌ترین مفاصل درگیر آرتروز، مفصل ران، ستون فقرات، دست و زانو است که البته به جرأت می‌توان مدعی بود که متداول ترین و ناتوان کننده ترین آرتروز، درگیر شدن مفصل زانوها است.
 
درمان آرتروز زانو
 
یک متخصص ارتوپدی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این باره به ایسنا گفت: آرتروز زانو یکی از شایع ‌ترین علت‌ های درد و ناتوانی حرکتی در افراد میانسال و مسن است، درد و تورم، احساس خشکی، محدودیت حرکتی و کاهش انعطاف پذیری مفصل زانو و التهاب از علائم شایع این بیماریست که می‌ تواند باعث لنگیدن فرد حین راه رفتن و همچنین لاغر و ضعیف شدن عضلات ران و ساق پا شود.
 
دکتر سید محمد طحامی با یادآوری اینکه ناتوانی در انجام فعالیت‌های روزمره، یکی از مهمترین عوارض آرتروز زانو، قلمداد می‌شود، فیزیوتراپی را درمان اصلی برای این بیماری ذکر و اضافه کرد: تقویت عضلات اطراف زانو و ران زیر نظر متخصص، به واسطه کمک به تقویت ماهیچه‌ها و کاهش التهاب، سبب کاهش فشار بر مفصل زانو و افزایش دامنه حرکتی مفصل خواهد شد و این موضوع، کاهش درد و ایجاد امکانی برای انجام بهتر فعالیت‌های روزمره و بهبود کیفیت زندگی است.
 
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با بیان اینکه مبتلایان به آرتروز، گاهی برای کاهش درد و دشواری‌های حرکتی ناشی از این بیماری، تحرک خود را کمتر می‌کنند، تمرین‌های ارائه شده از سوی فیزیوتراپیست به بیمار را عاملی مهم در کاهش سفتی و خشکی مفصل زانو و افزایش دامنه حرکتی و خم و راست شدن این مفصل مهم در بدن انسان، دانست.
 
طحامی با بیان اینکه به طور کلی فیزیوتراپی می ‌تواند علاوه بر بهبود فعالیت افراد و کاهش درد و تورم، سبب کاهش مصرف داروهای مسکن و ضدالتهابی شود، تاکید کرد: استفاده از داروهای مسکن و ضدالتهابی برای کاهش درد و التهاب مفصل زانو، در فاز حاد بیماری کمک کننده است؛ هر چند به دلیل عوارض جانبی مصرف طولانی مدت آنها می‌ تواند مشکلاتی را برای بیمار ایجاد کند.
 
تقویت ماهیچه‌ها الگوی صحیح برای کاهش عوارض 
 
این متخصص ارتوپدی ادامه داد: الگوی صحیح برای مبتلایان به آرتروز زانو، انجام تمرینات و ورزش‌های مناسب تجویز شده یا تحت نظر فیزیوتراپیست و پزشک متخصص است.
 
او با بیان اینکه هرچه درمان بیماری آرتروز سریعتر و در مراحل اولیه بیماری آغاز شود، تاثیر آن بیشتر خواهد بود، ادامه داد: با انجام تمرین ها و ورزش ‌های مناسب، ماهیچه ها تقویت شده و افراد مبتلا به آرتروز زانو امکان حرکتی بهتری را همراه با کاهش التهاب در مفصل زانو، تجربه می‌کنند.
 
این عضو هیئت علمی علوم پزشکی شیراز به بیماران توصیه کرد که برای دریافت این تمرینات، حتما به مراکز فیزیوتراپی دارای مجوز رسمی مراجعه و تمرین، ورزش‌های مناسب و مشاوره لازم را دریافت کنند.
 
او با بیان اینکه درمان جراحی برای تعویض مفصل زانو، تنها زمانی توصیه می‌شود که درمان ‌های فیزیوتراپی در کاهش درد و ناتوانی موفق نباشد، گفت: نتایج تحقیقات نشان می‌ دهد بازتوانی و آموزش تمرین ها قبل از عمل جراحی می‌ تواند به بازگشت سریع فرد به زندگی روزمره و کاهش دوره استفاده از وسایل کمکی همانند واکر و عصا بعد از عمل جراحی کمک کند.
 
این پزشک متخصص ارتوپدی خاطرنشان کرد: به دنبال عمل جراحی تعویض مفصل زانو، فیزیوتراپی می تواند نقش بسزایی در بهبود وضعیت بیمار و بازگشت سریعتر او به زندگی داشته باشد.
 
عضو هیئت علمی علوم پزشکی شیراز با تاکید بر اینکه فیزیوتراپی از همان روز یا فردای روز عمل در بیمارستان برای بیماران جراحی شده، آغاز می ‌شود، گفت: تداوم فیزیوتراپی هم در مراکز تخصصی هم در منزل ضروریست.
 
طحامی خاطرنشان کرد: کاهش درد، کاهش التهاب، افزایش قدرت عضلات، افزایش حرکات خم و راست کردن زانو از مهمترین اهداف بعد از تعویض مفصل زانو است که با انجام فیزیوتراپی تخصصی، به سادگی قابل حصول خواهد بود.
 
مقالات دیگر: فیزیوتراپی شمیران


:: بازدید از این مطلب : 413
|
امتیاز مطلب : 24
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : شنبه 22 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

 

 

تهران - ایرنا - فوق تخصص ریه و متخصص داخلی گفت: ورزش و فیزیوتراپی تنفسی می‌تواند در بهبود عملکرد دستگاه تنفس بهبودیافتگان کرونا موثر باشد، اما اکنون برای فیبروز ریه (سخت شدن) ناشی از کووید۱۹ یک درمان قطعی مشخص نشده است.

حمید سهراب‌پور روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا در خصوص درمان فیبروز ریه ناشی از کرونا عنوان کرد: در حال حاضر برای معالجه و درمان این فیبروز داروهای موثر و قطعی مشخص نشده و درمان این عارضه به سهولت امکان‌پذیر نخواهد بود.
فیبروز ریه به مفهوم تشکیل بافت فیبروز در ریه است که با علائم بالینی کوتاهی تنفس، سرفه مزمن، تنگی نفس، خستگی، بی‌اشتهایی و کاهش وزن، کاهش توان تأمین اکسیژن بدن، تغییرات کدورتی در عکس رادیوگرافی و تغییرات عملکرد در تست‌های ریوی همراه است.

این متخصص ریه افزود: برخی بهبودیافتگان کرونا که مشکلات ریوی شدیدی را تجربه می‌کنند، به این فیبروز (سخت شدن و سفت شدن ریه) مبتلا می‌شوند که براساس مشاهدات بیمارستانی تقریبا معادل پنج درصد بیماران است.

وی ادامه داد: در حال حاضر برخی داروهای جدید برای درمان فیبروز غیرمرتبط با کووید۱۹ استفاده می‌شود، اما اطلاعات در زمینه فیبروز ناشی از کرونا ناقص بوده و مستلزم گذشت زمان به منظور تکمیل اطلاعات پزشکی برای درمان این عارضه است.

سهراب‌پور خاطرنشان کرد: فیبروز ریه ناشی از کرونا در حقیقت تغییرات ساختاری در نسج ریه است که سبب سخت شدن و ضخامت ریه شده و عبور گاز از این قشاع ضخیم را با دشواری روبه‌رو می‌کند.

وی ادامه داد: این مساله که می‌تواند تنگی نفس را به عنوان یکی از علائم اصلی فیبروز ریه سبب شود، با ورزش کردن و فیزیوتراپی تنفسی می‌تواند عملکرد دستگاه تنفس را ارتقا دهد، اما نمی‌تواند این عارضه را درمان کرده و از بین ببرد.

ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تاکنون حدود ۱۴۶ میلیون نفر را در دنیا به طور قطعی مبتلا کرده و حدود سه میلیون نفر نیز بر اثر بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.
جهش ویروس کرونا در انگلستان، بزریل، هندوستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

مقالات دیگر: فیزیوتراپی منزل شرق تهران

 



:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

یافته‌های جدید نشان می‌دهد انجام تمرینات ریتمیک و مراقبه‌ای «تای‌چی» می‌تواند به همان اندازه ورزش‌ هوازی و تمرین‌های قدرتی به سودمندی‌های بهداشتی مانند کاهش اندازه دور کمر و کاهش میزان کلسترول خون بینجامد.

Tai Chiبه گزارش همشهری آنلاین به نقل از وب‌امدی نتایج یک کارآزمایی کنترل‌شده تصادفی شده که اخیرا در ژورنال «سالنامه‌های پزشکی داخلی» منتشر شده است، نشان می‌دهد افرادی که انجام دادن برخی از انواع ورزش هوازی برایشان مشکل است، ممکن است سودمندی‌های مشابهی را از تای‌چی به دست آورند.

مقالات بیشتر:باشگاه ورزشی بانوان پونک

کارشناسان می‌گویند بسیار از افراد دچار آرتروز یا کمردرد هستند و انجام ورزش هوازی می‌تواند برایشان مشکل باشد و مزیت ورزش‌هایی مانند تای‌چی و یوگا این است که ورزش‌های به اصطلاح «کم‌شدت» (low-impact) هستند، بنابراین برای افرادی که نمی‌توانند بدوند یا به استخر برای شنا کردن دسترسی ندارند، گزینه مناسبی هستند.

در این بررسی حدود ۵۵۰ نفر بزرگسال ۵۰ ساله و بالاتر در هنگ‌کنگ به طور اتفاقی به سه گروه ورزش تای‌چی، ورزش هوازی با تمرین‌های قدرتی یا بدون برنامه ورزشی برای ۱۲ هفته تقسیم شدند.  دور کمر همه این افراد در مردان بالای ۹۰ سانتی‌متر و در زنان بالای ۸۰ سانتی‌متر بود.

پژوهشگران تغییرات دور کمر، میزان کلسترول خون و وزن این افراد را برای حدود ۹ ماه اندازه گرفتند. نتایج نشان داد در افرادی که ورزش نکرده بودند، میانگین دور کمر تغییری نکرده است. میانگین دور کمر در افراد دو گروهی که ورزش کرده بودند، در مقایسه با گروهی که ورزش نکرده بودند، بیشتر کاهش یافته بود:‌ تا ۱.۸ سانتی‌متر بیشتر در گروه تای‌چی و ۱.۲۵ سانتی‌متر بیشتر در گروهی که پیاده‌روی سریع و تمرین قدرتی انجام داده بودند.

در هر دو گروهی که ورزش کرده بوند، کاهش بیشتری در وزن بدن و میزان تری‌گلیسرید (یک نوع چربی خون) و افزایش بیشتری در میزان کلسترول لیپوپروتئین با تراکم بالا (LDL) یا کلسترول خوب در مقایسه با افراد گروهی ورزش نمی‌کردند، مشاهده شد. همه این بهبودی‌های مشاهده‌شده در افراد گروه تای‌چی تا حدود ۹ ماه ادامه یافت. اما بهبودی در میزان کلسترول در گروهی که با برنامه پیاده‌روی سریع ورزش می‌کردند، برای مدت طولانی ادامه نیافت.

مقایسه میان این سه گروه تفاوتی از لحاظ اثر بر فشار خون و قند خون نشان نداد.

کارشناسان می‌گویند این یافته‌ها لزوما به معنای آن نیست که افراد با دور کمر بیشتر باید برنامه ورزشی فعلی‌شان را کنار بگذارند و به تای‌چی روی آورند، این یافته‌ها نشان می‌دهند تای‌چی گزینه خوبی برای اشخاصی است که آن را ترجیح می‌دهند.

به خصوص این یافته می‌تواند خبر خوبی برای افراد میانسال و سالمندتر باشد که از ورزش‌های معمول خوشش‌شان نمی‌آید.

تای‌چی همچنین ممکن است همچنین گزینه خوبی برای افرادی باشد که دور کمر بزرگ‌تری ندارند، زیرا انجام این شکل تمرینات راهی برای دنبال کردن توصیه سازمان جهانی بهداشت برای داشتن فعالیت جسمی است.



:: بازدید از این مطلب : 429
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

 

ورزش تا 21 خرداد تعطیل است
استخرهای سرپوشیده و باشگاه‌های ورزشی در دسته مشاغل گروه سه قرار گرفته‌اند تا مجاز به فعالیت در شهرهای زرد باشند، علاوه بر این باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو و نیز باشگاه ورزشی سالنی دارای مجوز فعالیت در شهرهای زرد هستند.
استخرهای سرپوشیده و باشگاه‌های ورزشی، باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد، باشگاه‌های ورزشی سالنی و مدارس فوتبال تا پایان ۲۱ خردادماه سال جاری در ۲۱۷ شهر کشور، مجوز فعالیت نخواهند داشت.
 
به گزارش ایسنا، طبق جدیدترین رنگ‌بندی رسمی اعلامی کشور در حال حاضر ۱۶ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۰۱ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۲۳۱ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند و در عین‌حال هیچ شهرستان آبی در کشور وجود ندارد.
 
بر این اساس، وضعیت کرونا در شهرستان‌های گناباد (خراسان رضوی)، امیدیه و هندیجان (خوزستان)، ایرانشهر، چابهار و نیک‌شهر (سیستان و بلوچستان)، پاوه (کرمانشاه)، بستک، بندرلنگه، بندرعباس، پارسیان، جاسک، حاجی‌آباد، رودان، قشم و میناب (هرمزگان) قرمز اعلام شده است.
 
 
بر اساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، فعالیت تیم‌های ملی و لیگ‌های وابسته به عنوان گروه شغلی یک در رشته‌های مختلف از جمله شهرهای قرمز نیز مجاز است.
 
هم‌چنین استخرهای سرپوشیده و باشگاه‌های ورزشی در دسته مشاغل گروه سه قرار گرفته‌اند تا مجاز به فعالیت در شهرهای زرد باشند، علاوه بر این باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو و نیز باشگاه ورزشی سالنی دارای مجوز فعالیت در شهرهای زرد هستند.
 
این درحالی است که مدارس فوتبال نیز، صرفا در شهرهای زرد رنگ از نظر شیوع ویروس کرونا امکان و مجوز فعالیت دارند و بازگشایی و فعالیت آن‌ها در شهرهای با رنگ نارنجی و قرمز غیرقانونی است.


:: بازدید از این مطلب : 409
|
امتیاز مطلب : 7
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 15 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq
ام‌باپه چقدر دستمزد می‌خواهد؟!
خلیج فارس: ام باپه یک دستمزد سنگین برای تمدید قرارداد با پاریسن‌ژرمن طلب کرده است.
 
به گزارش خلیج فارس به نقل از فرارو؛ قرارداد کیلیان ام باپه با پاری سن ژرمن سال آینده به پایان می‌رسد و باشگاه فرانسوی قصد دارد ستاره ۲۲ ساله خود را حفظ کند و طرفین همچنان در حال مذاکره هستند. خبر جدید این است که ام باپه از باشگاه دستمزد سالانه ۲۵ میلیون یورویی می‌خواهد. گزینه رویایی رئال مادرید برای تابستان، در حال حاضر به نقل از مجله فوربس هر ساله مبلغی بین ۱۶ تا ۱۷ میلیون یورو بدون احتساب پاداش‌ها از پاریسن ژرمن دریافت می‌کند. ام باپه برای ادامه دوران حرفه‌ای خود یک پروژه ورزشی ثابت و قدرتمند می‌خواهد. او همچنین تمایل دارد از آینده مائوریسیو پوچتینو در پاریس هم مطلع شود.
 
 
 


:: بازدید از این مطلب : 392
|
امتیاز مطلب : 19
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی “خبرخوی” به نقل از باریش نیوز ، بیش از یکسال است که کلماتی مانند محدودیت، تعطیلی و ممنوعیت تردد، همنشین زندگی روزانه افراد در آذربایجان‌غربی شده است.

کرونا ویروسی که هر روز آمار مرگ و میر آن افزایش می‌یابد از همان بدو شیوع، در جامعه بیش از هر چیزی، اقتصاد را مورد تهاجم قرار داد و بسیاری  مشاغل را به تعطیلی کشاند.

در واقع می‌توان گفت از همان روزهای آغازین شیوع ویروس منحوس کرونا به آذربایجان‌غربی، مثل همیشه پای اصناف هم به ماجرا باز شد.

مقالات بیشتر:شیشه بری تهران

اصناف از یک‌سو، در صدر خسارت دیدگان ایام کرونایی در پی تعطیلی چند هفته‌ای بازار که در طول یکسال به وضوح دیده شده، بودند و از سویی دیگر، چراغ قرمز ستاد استانی مقابله با کرونا برای هشدار روزهای پیک‌های جدید شیوع کرونا.

تعطیلی‌های کرونا تا روزها و هفته‌ها پس از آغاز سال ۱۴۰۰ نیز ادامه پیدا کرد؛ تحمیل هزینه‌هایی مثل بیمه، اجاره، دستمزد در کنار تعطیلی کسبه از یک‌سو، نزدیک شدن به تاریخ مقرر چک‌ها از سوی دیگر، عرصه را برای کسبه تنگ و تنگ‌تر می‌کرد اما نه تنها مثل همیشه از فشار مشکلات، دم نزدند؛ بلکه صحنه را نیز خالی نکردند.

طبق پیام‌های دریافتی از سوی مخاطبان گلایه‌های اصناف از وضعیت موجود کسب و کار بازاریان گرفته تا افزایش چک‌های برگشتی، از بدهی‌های مالیاتی و بیمه‌ای گرفته تا قبوض آب، برق و گاز، از دستمزدهای عقب مانده گرفته تا اجاره بهای عقب افتاده، همه و همه حاکی از توقع اصناف از نهادهای مربوطه و مسئولان برای دل‌جویی از آن‌ها بود.

در پایان این صنف نیازمند حمایت جدی دولت است، ویروسی که توانست تمامی مشاغل را به نوعی تحت تاثیر خود قرار دهد و در این بین اصناف قشری که تاوان سختی را طی یکسال گذشته دادند اما تسهیلاتی از سوی دولت و حمایت‌هایی از سوی نهادهای مربوطه برای آنان صورت نگرفته تا در طی مدت تعطیلی اجباری مغازه‌ها، مرهمی بر دل آنان شود.



:: بازدید از این مطلب : 403
|
امتیاز مطلب : 29
|
تعداد امتیازدهندگان : 9
|
مجموع امتیاز : 9
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

بر اساس مطالعه انجمن دندانپزشکی آمریکا، از زمان شیوع همه گیری کرونا، دندانپزشک‌ها کمترین میزان ابتلا به ویروس کرونا را داشته‌اند.

دندانپزشک‌ها کمترین میزان ابتلا به ویروس کرونا را داشته‌اند

به گزارش تابش کوثر، با گذشت یک سال از ظهور کووید-۱۹ در جهان و بر اساس مطالعه‌ای که انجمن دندانپزشکی آمریکا در ماه ژوئن منتشر کرد، دندانپزشکان همچنان نسبت به سایر متخصصان بهداشت از قبیل پرستاران و پزشکان، ابتلای کمتری به ویروس کرونا داشته‌اند.

این مطالعه با عنوان «کووید-۲۰۱۹ در میان دندانپزشکان آمریکا» بر اساس اطلاعات جمع آوری شده از ۹ ژوئن تا ۱۳ نوامبر ۲۰۲۰ انجام شده است.

مطالب مشابه:دندانسازی در تهران

مارسلو آراوجو، مدیرعامل موسسه علوم و تحقیقات انجمن دندانپزشکی آمریکا (ADA) گفت: ما خوشحالیم که می‌بینیم دندانپزشکان با وجود چندین جهش منطقه‌ای و ملی کووید-۱۹، میزان کم ماهانه بیماری را نشان داده‌اند.

دکتر آراوجو افزود: این مطالعه میزان بالایی از غربالگری بیماران قبل از انتصاب و اقدامات مناسب کنترل همه گیری را در طول دوره مطالعه نشان می‌دهد که حاکی از رعایت اصول بهداشتی بسیار سختگیرانه‌ای است که برای افزایش کنترل عفونت به محافظت از بیماران، تیم دندانپزشکی و خود آن‌ها کمک می‌کند.

علاوه بر دکتر آراوجو، سایر نویسندگان این گزارش شامل محققانی از موسسه علوم و تحقیقات ADA و موسسه سیاست‌های بهداشتی مستقر در شیکاگو نیز این نتایج را تایید کردند.

این مطالعه ادامه اولین گزارش مقیاس بزرگ میزان بروز کووید-۱۹ در بین دندانپزشکان در آمریکاست که در اکتبر سال ۲۰۲۰ منتشر شد. نتایج مطالعه حاضر و همچنین مطالعه قبلی نشان می‌دهد که شیوع و میزان بروز دندانپزشکان در مقایسه با کل جمعیت و سایر متخصصان مراقبت‌های بهداشتی همچنان بسیار کم است.

دکتر مارکو ووجیچیچ اقتصاددان و نایب رئیس موسسه سیاست گذاری سلامت ADA، گفت: این مطالعه این اطمینان را به وجود می‌آورد که کادر مراقبت از دندان با خیال راحت کار می‌کند. بر اساس داده‌ها بیش از ۹۰ ٪ بیماران مورد بررسی اعلام کرده‌اند که قبلا به دندانپزشک مراجعه کرده‌اند یا به زودی مراجعه خواهند کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان



:: بازدید از این مطلب : 429
|
امتیاز مطلب : 25
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

رئیس انجمن فیزیوتراپی می‌گوید دستگاه‌ تنفسی خود را تقویت کنید تا بتوانید بر مشکلات تنفسی ناشی از کرونا غلبه کنید

هوای نفس‌تان را داشته باشید

یک نفس عمیق بکشید و سپس هوا را از ریه‌ها بیرون دهید اما دم بعدی را که انجام می‌دهید هوا را تا آنجا که می‌توانید در ریه‌ها نگه‌دارید.

 

اگر زمان نگهداری شما به 30ثانیه برسد از ظرفیت تنفسی بسیار خوب و ریه‌های سالمی برخوردار هستید و یک سلاح قدرتمند زیستی را در مقابله با بیماری کرونا و درگیری احتمالی ریوی ناشی از آن در اختیار دارید.

 

واقعیت این است که بسیاری از ما به‌درستی تنفس نمی‌کنیم و از همه ظرفیت ریوی خود هنگام تنفس بهره نمی‌بریم. در واقع بی‌آنکه بدانیم اجازه رشد به توان بالقوه ریه‌هایمان برای مقابله با هر نوع آسیب ریوی نمی‌دهیم.

 

در ادامه پای صحبت‌های جالب توجه دکتر مجید روانبخش، عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم‌پزشکی جندی‌ شاپور اهواز و رئیس انجمن فیزیوتراپی خوزستان می‌نشینیم تا بتوانیم ریه‌های خود را با انجام تمرین‌ های تنفسی برای مقابله با کرونا آماده کنیم.

 

خیلی‌ها تصور می‌کنند که عمدتا از فیزیوتراپی برای کمک به درمان مشکلات‌ اسکلتی عضلانی بهره گرفته می‌شود اما درگیری بسیاری با بیماری کرونا تاثیرات فیزیوتراپی را در قالب تمرین‌های تنفسى براى افزایش ظرفیت ریوى بیماران مشخص کرد اما منظور از فیزیوتراپی‌تنفسی چیست؟

 

عملکرد تنفسی ما به‌عنوان یکی از عملکردهای پایه در بدن ما بسیار مهم است. در تمام فعالیت‌های روزمره ما نفس‌کشیدن نقش حیاتی دارد. اگر الگوی تنفسی در فردی دچار نقص شود تبعاتی ازجمله کاهش تولید اکسیژن و سوخت‌وساز بدن و نیز ایجاد مشکلاتی در سیستم عضلانی-اسکلتی، مغزی و شناختی خواهد داشت. وقتی صحبت از ظرفیت تنفسی و بهبود تنفس می‌شود یعنی این‌که با فیزیوتراپی بتوانیم کارایی سیستم تنفسی ازجمله ساختار سیستم تنفس و الگوی تنفس را طوری تغییر دهیم که تنفس را برای ما راحت‌تر و بهینه‌تر کند. بسیاری از افراد سالم هستند که شکل نفس‌کشیدن‌شان صحیح نیست؛ یعنی تنفس‌ها به‌صورت سطحی انجام می‌شود و هوای کافی نسبت به وزن و حجم توده بدنشان وارد ریه‌هایشان نمی‌کنند.

 

پس انجام تمرین‌هایی برای افزایش ظرفیت تنفسی برای همه ضرورت دارد، نه‌ فقط برای بیمارانی که مشکلات تنفسی پیدا می‌کنند؟

 

دقیقا همین‌طور است. واردنشدن هوای کافی به ریه‌ها باعث می‌شود آنها در محدوده کم هوا شکل بگیرند و خیلی دچار بادشدگی نشوند و به‌تدریج فرد توان تنفس عمیق را از دست می‌دهد و تنفس کم‌کم سطحی می‌شود و تعداد تنفس در دقیقه بالا می‌رود. این روند باعث می‌شود اتفاقات بیوشیمیایی و دفع بیش‌ازاندازه دی‌اکسیدکربن از بدن اتفاق بیفتد و تعادل متابولیسمی بدن به‌هم بریزد و رگ‌های بدن، عروق لنفاوی و روده‌ها دچار انقباض و تنگ‌شدن عروق و کاهش خونرسانی شود.

 

آیا این وضعیت و اثرات ناشی از آن قابل‌رفع است؟

 

درمان این قضیه راحت است و باید دی‌اکسیدکربن را در بدن کمی نگه‌داریم که اگر همراه با تنفس عمیق و کاهش نرخ تعداد تنفس در دقیقه باشد و هوا را داخل ریه‌هایمان نگه‌داریم به‌تدریج رفتار بافتی ریه‌ها عوض می‌شود و تبادل اکسیژن و دی‌اکسیدکربن به‌خوبی انجام می‌شود. داشتن ظرفیت تنفسی بالا و حفظ این ظرفیت طی فعالیت‌های روزمره به‌مقابله با بیماری کرونا هم کمک می‌کند. افرادی که سالم هستند بهتر است دستگاه تنفسی‌شان را طوری تقویت کنند که با بروز مشکلات تنفسی ناشی از کرونا از پیش بر آن غلبه کنند.

 

البته بخشی از فیزیوتراپی تنفسی هم در آی‌سی‌یوها برای بیمارانی که وضعیت تنفسی خوبی ندارند از طریق تکنیک‌ها و روش‌های فیزیوتراپی به خروج ترشحات تنفسی از ریه‌ها و افزایش هواگیری ریه‌ها کمک می‌شود.

 

کدام دسته از مبتلایان به کرونا براى بهبودى کامل و جبران آسیب‌هاى ریوى به درمان فیزیوتراپی نیاز دارند؟

 

به‌نظر من همه ما به فیزیوتراپی نیاز داریم و باید شاخص‌های سیستم‌های قلبی، ریوی و عروقی‌مان را بالا ببریم. افراد سالم تصور می‌کنند سلامت هستند ولی تحت‌بررسی مشخص می‌شود زمان حبس نفس در ریه‌هایشان پایین است. این یک توانمندی بسیار حیاتی برای ریه‌های ما محسوب می‌شود که بعد از یک دم عمیق تا چه اندازه بتوانیم پرهوایی را در ریه‌هایمان نگه‌داریم.

 

تمرین آن هم به این شکل است که ما یک نفس عمیق می‌کشیم، هوا را از ریه‌ها بیرون می‌دهیم و دم بعدی را که انجام می‌دهیم، هوا را تا جایی که برایمان مقدور است، نگه‌می‌داریم که تست بسیار ساده‌ای است. هیچ‌کس از نیاز به تمرین‌ها و فیزیوتراپی تنفسی مبرا نیست. دستگاه‌تنفسی ما طوری طراحی‌شده که در بهترین شرایط تنفسی هم جا برای بهترشدن و تنفس بهینه و مطلوب‌تر وجود دارد.

 

فیزیوتراپی‌ تنفسی تا چه اندازه می‌تواند آسیب‌های ریوی ناشی از کرونای شدید را از بین ببرد؟

 

علاوه بر عوارضی نظیر تجمع ترشحات ریوی و کاهش متابولیسم تنفسی، اتفاق دیگری هم در دستگاه تنفسی به‌دنبال ابتلا به کرونا در شدت‌های بالا می‌افتد که همان فیبروز یا سفت‌شدن بافت ارتجاعی ریه‌هاست. اگر فیزیوتراپی تنفسی را به‌درستی انجام دهیم، این عارضه کاملا درمان‌شدنی است.

 

البته شاید نتوان در مورد فیبروز ریوی به نتیجه مطلوب صددرصد برسیم و ریه بیمار به وضعیت اولیه بازگردد اما فیزیوتراپی تنفسی می‌تواند تبعات فیبروز ریه را به‌حدی کاهش دهد که فرد بتواند به فعالیت‌های روزمره زندگی‌اش بازگردد.

مقالات دیگر: فیزیوتراپی فرمانیه

همچنین زمان طلایی درمان فیبروز در روزهای ابتدایی ترخیص از بیمارستان است تا فیبروز پیش از این‌که ماندگاری پیدا کند، درمان شود. میزان موفقیت در درمان فیبروز به میزان همکاری بیمار و ارجاع به‌موقع پزشک بیمار و زمان آغاز فیزیوتراپی تنفسی بستگی دارد.

 

آیا تمرین‌ها و فیزیوتراپی تنفسی را باید هر روز انجام داد؟

 

هیج‌وقت فیزیوتراپی تنفسی را به‌تعویق نیندازید. این تمرین‌ها برای همه افراد سودمند است؛ برای افراد سالم که فکر می‌کنند هرگز به کرونا مبتلا نمی‌شوند یا بدون عوارض تنفسی مبتلا شده‌اند. تقریبا 90درصد افراد از تنفس بهینه‌ای برخوردار نیستند و بیش از 50درصد افراد دچار قوز پشتی و گردن‌درد (گردن جلوآمده) هستند که مستقیما روی حجم تنفسی‌شان تاثیر می‌گذارد. در حالی‌که خودشان متوجه نیستند و این مشکلات با تمرین‌های فیزیوتراپی قابل رفع هستند.

 

انجام این تمرین‌ها حتی در بدترین بیماران مبتلا به کرونا می‌تواند موثر باشد. این تمرین‌ها قابلیت آن را دارند که ظرفیت تنفسی بیمار را در فاز سخت بیماری افزایش دهند. تنفس عمیق و آرام با ماندگاری طولانی باعث می‌شود ظرفیت ریوی و تبادل اکسیژن و دی‌اکسیدکربن در ریه‌های ما به حداکثر برسد و این یعنی سلامت و ایمنی دستگاه‌تنفسی.

 

پونه شیرازی - سلامت / روزنامه جام جم



:: بازدید از این مطلب : 407
|
امتیاز مطلب : 21
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : شنبه 8 خرداد 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : onlinetabliq

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری تاکید کرد؛بهبودیافتگان کرونا؛ نیازمند ورزش‌های هوازی برای بازگشت عملکرد ریه

تهران- ایرنا- متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری گفت: بهبودیافتگان کرونا به منظور بازگشت عملکرد قلب و ریه به میزان قبل از بیماری باید به کمک فیزیوتراپی، ورزش‌های هوازی انجام دهند.
عاصفه عباس‌زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: بهبود یافتگان کرونا به میزان غیر مبتلایان این بیماری باید ضوابط و پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.
وی تصریح کرد: برخی از اخبار زرد (غیرمعتبر) بهبودیافتگان کرونا را به دلیل ترشح آنتی‌بادی در بدن مصون از ابتلای مجددا می‌داند؛ در حالی که بهبودیافتگان کووید-۱۹ در صورت ابتلای مجدد عمدتا نوع شدیدتری از بیماری را تجربه می‌کنند.
به گفته این متخصص، شماری از مراجعان به مراکز بهداشت و درمان نیز بعد از گذشت بیش از یک سال از شیوع این بیماری، همچنان این تصور غلط (عدم ابتلای مجدد به کرونا) را مطرح می‌کنند.
وی یادآور شد: بهبودیافتگان کرونا به منظور بازگشت عملکرد قلب و ریه به میزان قبل از بیماری باید به کمک فیزیوتراپی، ورزش‌های هوازی انجام دهند، این مساله عمدتا در ویزیت (مراجعه) آخر بیمار نیز توسط پزشک معالج مطرح می‌شود و بیمار باید حداقل یک ساعت در طول شبانه‌روز را به ورزش اختصاص دهد.
عباس‌زاده ادامه داد: به تدریج طول دوره (مدت زمان) ورزش و سپس سرعت تحرک نیز افزایش می‌یابد و به میزانی خواهد رسید که از ۸۰ درصد ضربان قلب متناسب با سن و جنس بیمار هر روز (حداقل نیم ساعت) استفاده شود.
به گفته این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری، ورزش هوازی می‌تواند از شدت وضعیت بیماری کووید-۱۹ در صورت ابتلای مجدد به کرونا، جلوگیری کند.
بیمار مبتلا به کرونا ۲ روز قبل از آغاز نخستین علامت بیماری را منتقل می‌کند
عباس‌زاده در ادامه با اشاره به ناقلان بی‌علامت افزود: این اشخاص فاقد علائم بالینی بیماری بوده و گاه به دلیل علائم خفیف بیماری، تست پی سی آر آنها نیز منفی می‌شود، اما می‌توانند مبتلا و ناقل بی‌علامت باشند.
وی اضافه کرد: این اشخاص حداقل به مدت ۲ هفته از تمامی ترشحات بدن ریزش ویروس داشته و آلودگی را منتقل می‌کنند. بیمار مبتلا به کرونا با علائم بالینی بیماری هم ۲ روز قبل از شروع اولین علامت بیماری، می‌تواند ویروس را انتقال دهد.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.
بر اساس آمار رسمی کشورها ویروس کرونا تاکنون حدود ۱۴۶ میلیون نفر را در دنیا به طور قطعی مبتلا کرده و حدود سه میلیون نفر نیز بر اثر بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند.
ویروس کرونا با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطرات تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم منتقل می‌شود. تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علائم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.
جهش ویروس کرونا در انگلستان، بزریل، هندوستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر شده، نگرانی‌های جدیدی را در جهان به وجود آورده است.

 

مقالات دیگر: فیزیوتراپی فیطریه



:: بازدید از این مطلب : 392
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1400 | نظرات ()